S180, dat is (ver)bouwen…

Binnen S180 luisteren we graag naar jouw vragen, om er de juiste noden uit te distilleren en de gepaste oplossingen voor te vinden, binnen je budget. Vaak is de uitkomst nog veel beter dan je initieel voor mogelijk hield.
Een pand staat nooit alleen. We gaan altijd kijken waar het ligt en hoe de omgeving positief kan bijdragen aan je pand – en omgekeerd. Zo zorgt het juiste ontwerp voor een indrukwekkend zicht en een prachtige lichtinval, maar ook voor verkoeling, het insijpelen van water in de bodem én draagt het bij aan de biodiversiteit met de juiste inheemse planten. Zo is je pand in harmonie met de omgeving.
Mensen zijn passanten – ook in een gebouw. We moedigen onze cliënten aan om zo duurzaam en circulair mogelijk te bouwen, voor henzelf en voor de generaties die na hen in het gebouw zullen vertoeven. Zo bouwen we het liefst met een draagstructuur die losstaat van de indeling en met natuurlijke en gerecupereerde materialen. Dat zorgt voor verrassende, toekomstbestendige ontwerpen.
We stellen ons flexibel op en durven schakelen wanneer er zich onverwachte omstandigheden voordoen. Wanneer de grondstofprijzen stijgen, zoeken we naar out of the box oplossingen om aan jouw verwachtingen te voldoen. Uiteraard houden we je op de hoogte tijdens het hele proces. Op ons kan je bouwen, van schets tot oplevering.
We werken vanuit Brussel, in het Nederlands, English, et en Français. Ligt je project in de stad? Dan verplaatsen we ons zoveel mogelijk met de fiets. In de afgelopen 16 jaar hebben we trouwens zo’n 222 panden onder handen genomen.

We laten de omgeving van je gebouw meewerken aan je gebouw

S180 en N360 zijnonderdeel van North South

Of het nu gaat om een bouw, verbouwing, renovatie of tuinaanleg - of je hebt simpelweg advies nodig bij een aankoop of het kiezen van kleuren, neem contact met ons op. Samen bekijken we hoe we jou het beste kunnen ondersteunen.
Of het nu gaat om een workshop waarin je met een bepaald materiaal leert werken, een lezing over het belang van duurzaam bouwen, een keynote over ontwerpen met gerecycleerde materialen of advies over stappen die je als overheid kan nemen om mensen te overtuigen van een duurzaam bouwproces, wij komen het graag uitleggen.

Op dezelfde lijn? Neem contact op /