Florian Van De Voorde

Florian is een veelzijdige ontwerper en architect die graag de grenzen tussen disciplines vervaagt. Hij voelt zich vooral aangetrokken tot de snijpunten tussen ontwerp, onderzoek, en vakmanschap.  Hij spendeert zijn tijd vooral met ontwerpen en onderzoeken, zijn projecten karakteriseren zich door grondige onderzoek en een hands-on aanpak.Zijn werk behelst vele schalen, van tactische stedenbouwkundige ingrepen tot interieur, meubelontwerp en meer. Zijn ontwerpen dagen de conventies uit en exploreren nieuwe mogelijkheden binnenin gemeenschappen. Hij heeft een grote interesse voor participatieve ontwerpprocessen. Hij ziet zichzelf in de rol van architect/mediator tussen overheid en burger, als gids, vertaler en omvormer van vragen, wensen en noden van gemeenschappen.

Jij?

Ben je architect van opleiding? Hecht je ook veel belang aan circulariteit en duurzaamheid? Kan je even goed werken is team als zelfstandig? En kan dat voor jou in een NL, FR of EN omgeving? mail ons je CV en Portfolio en wij nemen contact met je op.

Mithras

Wanneer we vastlopen in het ontwerpproces, knopen moeten doorhakken of moeilijke vragen van klanten moeten beantwoorden, gaat stresscoach Mithras met ons wandelen. Onze immer vrolijke en enthousiaste Boston Terriër is elke dag trouw op post, klaar om ons te inspireren, amuseren en af en toe ook eens te ambeteren.

Een expert die je ideeën omzet? Trek aan onze mouw! /